Jazz & Sail 1 en 2 september 2017


Jazz & Sail 1 en 2 september 2017

Op vrijdag speelt de enige echte Jazz&Sail band op het  

grote buiten podium van ons

Ship’s Revival 
Ships Revival: een muzikaal feestje voor iedereen!
Het wordt op vrijdagavond weer dringen geblazen bij het podium bij Café d’ Alderliefste en de Taverne. Voor de een is het een reünie, voor de ander het ultieme Jazz and Sail momentje. Maar hoe het ook zij, een ding is zeker: de mannen van Ships Revival maken er weer een muzikaal feestje van voor iedereen.
Al vijf jaar zijn ze een vaste waarde tijdens Jazz and Sail: Maarten Schiphorst (piano, zang), Robert Kramers (bas, zang), Leo Maubach (gitaar, zang) en Rolf Breemer (drums), tezamen Ships Revival. Een band die met Maarten en Leo zijn oorsprong vindt in de voormalige Bergense Ship and Horseband. Daarmee is het zeker geen kopie van die roemruchte Bergense band uit de jaren ’80 en ’90, want dankzij de grooves en beates van Robert en Rolf is Ships Revival een moderne band die nummers van toen in een hedendaags jasje giet. Lekker strak en swingend. Funky als het moet, gevoelig als het mag.
Tamás Stencli en Marco Hoogland on stage
. Ook dit jaar staat de bühne weer vol met gasten. Uit Hongarije is andermaal present de onnavolgbaar goede saxofonist Tamás Stencli. Deze blazer behoort in zijn thuisland al geruime tijd tot de absolute top en ook internationaal rijst zijn ster. Verder is deze keer Marco Hoogland van de partij. Deze virtuoze toetsenist doet de hele avond mee en daarmee wordt het repertoire nog eens uitgebreid met een serie absolute danceclassics. Uiteraard houdt Ships Revival altijd nog wat gasten als verrassing achter de hand. Dus voor het publiek wordt vrijdagavond het podium bij Café d’ Alderliefste ‘the place to be’!