Ship with friends Angele Kramers en Rob Winter


Ship with friends Angele Kramers en Rob Winter

De 2de editie vindt plaats op zondag 28 februari 2016

De kruitdampen zijn nog maar net opgetrokken of de volgende editie van Ship with Friends staat alweer voor de deur. Op zondag 28 februari ontvangen Maarten Schiphorst, Rolf Breemer, Robert Kramers en Leo Maubach twee zeer bijzonder en bekende gasten: ex-Dolly Dot Angela Kramers en Rob Winter, voormalig gitarist van Marco Borsato.
Angela Kramers maakte vanaf het begin deel uit van de zeer populaire Nederlandse meidenband de Dolly Dots. Deze groep scoorden vele hits binnen en buiten Europa. In Japan behaalde de groep platina met het nummer ‘Radio’. Hun grootste hit in Nederland was ‘Love Me Just A Little Bit More’, een nummer dat ze uiteraard die zondag met Ship’s Revival zal zingen. 1984 was het meest succesvolle jaar voor de groep met een eigen televisieserie, hun eigen poppen en uitverkochte concerten in Carré.
Net als vorig jaar is ook tijdens deze Ship with Friends de gitaarvirtuoos Rob Winter te gast. Dit overigens op veler verzoek van mensen die zijn optreden toen hebben meegemaakt. Rob leerde zichzelf akkoorden aan en niet veel later was hij bandlid van de Howling Hurricanes, met onder andere Angela Groothuizen. Zoals het vaak gaat met jonge muzikanten, speelde Rob gedurende enkele jaren in diverse bandjes, waaronder de Ship and Horseband, en proefde hij van diverse muziekstijlen. Zo heeft Rob onder andere deel uitgemaakt van Toontje Lager en Robby Valentine en was hij jarenlang de vaste gitarist van Marco Borsato. Tevens is hij actief als tekstschrijver en componist. De tekst ‘Denk aan mij’ van Marco’s album De Waarheid, heeft Rob samen met zijn vrouw Kiki Meijerhoven en John Ewbank geschreven.
Kortom, weer voldoende redenen om gezellig aan te schuiven in Café ‘d Alderliefste in Bergen op zondagmiddag 28 februari van 17.00 – 20.00 uur. Andermaal het advies: kom op tijd, dan is je plekje in het leukste café van Bergen gewaarborgd!

De volgende editie vindt plaats op 2de paasdag